Alt materiale på www.handikapinfo.dk,  i form af artikler, videoer, billeder mv. er ophavsretligt beskyttet.paragraf

Artiklerne må ikke indarbejdes i nyhedsbreve, kopieres og indsættes på websites, Facebook, Twitter, Google plus, distribueres i forbindelse med undervisning eller foredrag eller på anden måde udnyttes medmindre Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. giver skriftlig samtykke dertil. Bliver det opdaget vil det blive meldt som tyveri og uden samtykke.

Der må gerne linkes til artikler mv. på www.handikapinfo.dk's website, forudsat at dette foregår loyalt og i overensstemmelse med gældende ret. 

Det er ikke tilladt at kopiere indhold eller linke på en sådan måde, at materiale her fra sitet fremstår helt eller delvis som en del af et andet site.


Anden anvendelse end de her nævnte og tilladte i medfør af Lov om ophavsret, efter individuel aftale med Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Her på sitet forsøger jeg efter bedste evne at respektere din ophavsret iht. gældende lovgivning. Støder du på brug af materiale som du mener krænker din ophavsret, bedes du uden opsæt meddele Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. dette og vi vil herefter hurtigst muligt forsøge at indgå en aftale med dig eller fjerne materialet.